Radioprogramma Via Cultura start seizoen met Hans van Dokkum en Thijs Roso

29 augustus 2016
Radioprogramma Via Cultura start seizoen met Hans van Dokkum en Thijs Roso

DORDRECHT / PAPENDRECHT -  Het nieuwe seizoen van cultureel radioprogramma Via Cultura zit vol mooie onderwerpen,  boeiende gasten, en live muziek. Vanuit diverse toplocaties in de Dordtse binnenstad presenteert Via Cultura vanaf komende donderdag 1 september zich weer wekelijks tussen 20 en 21 uur met verrassende culturele radio met agendahighlights en aansprekende muziek. Via de interruptiemicrofoon kan ook het publiek zich mengen in de discussie of een culturele tip geven.

Hans van Dokkum, programmeur Events vertelt over het programmabeleid van Bibelot. Komen alle denkbare stijlen van de muziek aan bod? Programmeert Bibelot vooral betaalde optredens voor gegarandeerde publiekstrekkers? Heeft het programma lokaal en regionaal aantrekkingskracht? Is het vernieuwde muziekcafé De Poplounge het podium voor alle performers? Wat is het cultuurbeleid?  
De actieve luisteraar wordt in de uitzending verrast een verdienactie met twee setjes vrijkaarten.2x 2 Get Back Music Night en 1 x 2 vrijkaarten 40Up in Bibelot.

Presentatoren Jasmijn Wapperom en Yvo van der Vat interviewen ook Thijs Roso, gitarist met een passie voor gitaar en zang. Opgegroeid met gitaargoden Jimi Hendrix & George Benson die hem lieten kennis maken met de blues & jazz. Daarnaast is er tijdens het programma en na 21 uur live muziek van deze Dordtse muzikant.

Via Cultura heeft naast een samenwerking met RTV Papendrecht nu ook met RTV ATOS een afspraak. Via Cultura wordt vanaf vrijdag 2 september wekelijks op vrijdag tussen 19 en 20 uur (1 dag) uitgesteld uitgezonden via 106.1 FM.

Via Cultura is op RTV Papendrecht elke donderdagavond tussen 20 en 21 uur integraal te horen. RTV Papendrecht is te beluisteren via 105.0 FM en wereldwijd via www.rtvpapendrecht.nl/radio-player-popup. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Via Cultura.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.