Extra (familie) matinees bij The Movies

28 april 2017 door Hennie van der Zouw
Extra (familie) matinees bij The Movies

DORDRECHT - Deze speelweek is het volop mei-vakantie. Dus extra (familie) matinees rond 12:00 en 14.15 uur. Met keus genoeg voor alle leeftijden.

Nieuw is THE LOST CITY OF Z. Een mix van avonturenfilm en historische biopic over de obsessieve drang van de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett om een oude beschaving te vinden in de onmetelijke Amazone-jungle aan het begin van de 20e eeuw.

De tweede première is ALONE IN BERLIN. Emma Thompson speelt Anna Quangel. Samen met haar man pleegt ze stil verzet tegen het Nazi-regime in het Berlijn van 1940. De Gestapo speurt volop naar hen, wat een spannend kat-en-muis spel oplevert. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Als Special draait op Zaaterdag 29/4 om 16:00 uur nogmaals de poëtische documentaire over een verdwijnend deel van de Binnenvaart: PASSAGE: A BOAT MOVIE. De eerste vertoning was met twee uitverkochte zalen een enorm succes.

In het CineFiliaal draait DJANGO, de muzikale biopic over het guitaarfenomeen Django Reinhardt (1910-1953). Deze Belg met Roma-bloed leidde een leven getekend door pijn en passie. In de oorlogsjaren ging zijn carrièrre volop door, ook al waren de Nazi's bezig de Roma uit te moorden.  Woensdag 3 mei om 20:30 uur.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.