Start computercursussen in Het Polderwiel

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Start computercursussen in Het Polderwiel

DORDRECHT - Binnen Het Spectrum  worden diverse computercursussen aangeboden om kennis te maken met de computer of om computervaardigheden bij te leren. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het nieuwe cursusseizoen.

Aanbod
Het Spectrum, locatie Het Polderwiel is aangesloten bij Seniorweb, waardoor een goed en actueel cursusaanbod kan worden geboden. Het cursusaanbod bestaat uit onder andere uit een basis computercursus en een vervolgcursus. In de basiscursus wordt aandacht besteed aan het omgaan met Word, e-mailen en internetten.

Persoonlijke aandacht
Cursisten krijgen 1 op 1 les van een ervaren docent, een cursusboek en elke les een kopje koffie of thee. De vraag en ervaring van de cursist vormen de basis voor het tempo van de cursus en de definitieve invulling van de lesstof.

Meer informatie
Voor meer informatie of inschrijvingen kan contact worden opgenomen met Jolanda Groenewold via telefoonnummer 078-6492111 of per e-mail via telefoniste-wb@hetspectrum.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.