Bibelot viert Bevrijdingsdag met speciale editie Oplaadpop

01 mei 2017
Bibelot viert Bevrijdingsdag met speciale editie Oplaadpop

DORDRECHT - Op vrijdag 5 mei viert Bibelot de vrijheid met een speciale editie van huisfestival Oplaadpop. Bekende Dordrechtse namen als Brandwerk, T.B. Florusse, Gully Flowers en Rude Radiation sieren de feestelijke line-up. De spin-off van het reguliere Oplaadpop heet speciaal voor deze editie ‘op5MEIpop’. Vanaf 20:30 barst het muzikale Bevrijdingsgeweld los in het poppodium.
Primeur voor Oplaadpop

Dit is de eerste keer dat Oplaadpop een Bevrijdingsdageditie organiseert. 'Grappig: niet alleen ik verwacht dit jaar een baby. Mijn Oplaadpop dus ook! Allemaal kleine Schapenkopjes!', aldus bedenker Mary Syll. Syll is zelf geen vreemde in de Dordrechtse muziekwereld en stond vorige maand nog met haar gitaar en eigen geschreven nummers in Brandstof.

Kleurrijke line-up
Van de authentieke songwriterklanken van T.B. Florusse tot vuige ska met een randje rockabilly van Rude Radiation, Oplaadpop laat een diverse Dordrechtse muziekscene zien. Headliner Brandwerk staat bekend om zijn energieke live shows en de band stond in de finale van ‘De Grote Prijs van Nederland’. Ook Neo-beatnikgabber Gully Flowers zorgt voor de nodige energie op het podium. Geen avond om stil te staan dus, maar een avond vol energieke bands met hun voeten stevig op de Dordtse bodem.

Ticketinformatie
Meer informatie over dit concert en andere shows is te vinden op www.bibelot.net en www.facebook.com/poppodiumbibelot .

Tickets kosten €7,50 en zijn te koop via www.bibelot.net, www.energiehuis.nl, de centrale kassa van het Energiehuis (open: ma t/m za 09.00-21.00 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.