Voor de eerste keer Zoomer Wantijrun

01 mei 2017
Voor de eerste keer Zoomer Wantijrun

DORDRECHT - Op woensdagavond 21 juni zal voor de eerste keer de Zoomer Wantijrun plaatsvinden. Een uniek hardloopevent op de langste dag van het jaar! Vanaf 19:30 zullen de lopers starten aan de 5, 10 of 15 km vanaf de atletiekbaan van Fortius langs de Wantij. De organisatie is in handen van Zoomer Makelaardij en Fortius en de hoop is dat het een ‘blijvertje’ wordt op de jaarlijkse hardloopkalender.

Met een feestelijke en muzikale start en finish bij Fortius, tijdsregistratie door RaceTimer en foto- en video-opnames van alle lopers, belooft het voor alle deelnemers en supporterseen bijzonder goed begin van de zomer te worden.
Uiteraard ontvangen alle deelnemers een medaille en voor de lopers 1 t/m 3 van elke afstand is zowel voor de mannen als de vrouwen een prijs te behalen welke door RunnersWorld zal worden
aangeboden.

De opbrengst van de Zoomer Wantijrun komt ten goede aan de stichting die het hardlopen in Dordrecht initieert, promoot en verzorgt. Hierdoor is er meer financiële borging van andere
prestatielopen.

Meelopen kan door in te schrijven op www.zoomerwantijrun.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.