GSC/ODS sluit seizoen mini's af met springkussen

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
GSC/ODS sluit seizoen mini's af met springkussen

DORDRECHT - De Dordtse voetbalvereniging GSC/ODS sluit het seizoen voor z’n mini’s komende zaterdag feestelijk af. Er wordt op 6 mei niet alleen gevoetbald, maar er is ook een springkussen waarop de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Alle jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar zijn welkom op de laatste editie van de Mini’s Day. Er wordt zoals gebruikelijk eerst een wedstrijdje met begeleiding van twee jeugdtrainers gespeeld.

De club van de Groene Zoom is dit jaar begonnen met z’n Mini’s Day, om kinderen en hun (groot)ouders gratis kennis te kunnen laten maken met de sport en de vereniging. De kinderen worden na afloop ook nog getrakteerd op een frietje en een presentje. Dat concept slaat aan, want voor elke thuiswedstrijd van het eerste elftal werden er enthousiaste kinderen en (groot)ouders begroet bij GSC/ODS.

Op de laatste Mini’s Day van het seizoen kunnen ook kinderen, die nog nooit geweest zijn, meedoen. Het enige dat ze mee moeten nemen zijn sportschoenen, een baddoek en schoon ondergoed. De rest krijgen ze van de club. Opgave vooraf is niet nodig, alle kinderen die komende zaterdag om 12.15 uur aanwezig zijn, kunnen meedoen. Op de website www.gscods.nl staat alle informatie over deze leuke activiteit voor de allerkleinste voetballertjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.