Veiligheidseisen steeds groter probleem voor Dordtse topevenementen

02 mei 2017
Veiligheidseisen steeds groter probleem voor Dordtse topevenementen

DORDRECHT - De veiligheidseisen worden een steeds groter probleem voor topevenementen in de stad Dordrecht. Ad De Dordtenaar bericht vanmorgen: Vijf populaire evenementen in Dordrecht (Big Rivers, Dordt in Stoom, Koningsdag, de Boekenmarkt en Drechtstadloop) dreigen financieel over de kop te slaan, doordat de politie zich terugtrekt. De organisaties moeten verplicht steeds duurdere beveiligers inhuren. 
,Het water staat ons aan de lippen.’’ Dat schrijven vijf evenementen uit de stad aan het college van burgemeester en wethouders.

Meer nieuws bij AD De Dordtenaar of in de krant.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.