De 'Internationale' werd vrolijk gezongen tijdens PvdA busreis over groene Eiland van Dordt

02 mei 2017 door Hennie van der Zouw
De 'Internationale' werd vrolijk gezongen tijdens PvdA busreis over groene Eiland van Dordt

DORDRECHT - Op maandag 1 mei 2017 organiseerde de PvdA Dordrecht op de Dag van de Arbeid een supergezellige bustour voor senioren door Dordrecht, met koffie & gebak, muziek, zingen, lunch en leuke bingo. De senioren uit verzorgingshuizen Waterwiel, Prinsemarij, De Linde en Polderwiel werden vanaf 10 uur opgehaald.

De stemming zat er direct al goed in. Er werd gezongen - ook De Internationale -, gezellig gekletst, terwijl er door het groene hart van ons Eiland werd gereden. Langs De Viersprong, De Stoopbank. Later reed de bus via Sterrenburg, Wielwijk, Crabbehof, Krispijn richting het Groothoofd. Hier stapten de reizigers uit om van het mooie zicht op het drierivierenpunt te genieten.

Remco vd Sluis, Kaja Rusinovich, Annelies Blommers, Gerard vd Boor van het Bestuur en de PvdA raadsleden Inge Stevens en Jacqueline vd Bergh verzorgden de gasten. Remco vertelde een en ander over de plekken waar de bus langstourde en Jacqueline praatte de bingo aan elkaar terwijl Annelies en Katja de ballen flink lieten rollen.

Om 15.00 uur werden de senioren weer afgezet en zij verlieten met hun kadootjes (van de bingo) vrolijk de bus. Men was het er unaniem over eens: dit was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Bron foto: PvdA Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.