Bloemetje voor de winkels van Vriesestraat, Voorstraat Midden en Blindeliedengasthuissteeg

05 mei 2017
Bloemetje voor de winkels van Vriesestraat, Voorstraat Midden en Blindeliedengasthuissteeg

DORDRECHT - In het winkelgebied Centrum Dordrecht (Vriesestraat, Voorstraat Midden, Blindeliedengasthuissteeg) zijn de straten ineens een stuk aantrekkelijker geworden. Een aantal actieve winkeliers heeft het initiatief genomen om eens flink de bloemetjes buiten te zetten en dat niet alleen voor hun eigen winkel. Zij gingen met karren vol met bloeiende planten door de straten om de winkeliers te voorzien van bloeiende planten.

Francis de Mik, voorzitter van de werkgroep van dit winkelgebied is enthousiast. “Ja, dit is echt een ontzettend leuke actie. We worden er allemaal blij van. Het ziet er gelijk zo gezellig uit. Perfect voor het winkelend publiek, maar toch ook voor de winkelier. Die verdient toch ook zeker wel eens een bloemetje.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.