Boek over adoptie 'Monument 1940-1945' door Insula College gepresenteerd

05 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Boek over adoptie 'Monument 1940-1945' door Insula College gepresenteerd

DORDRECHT - Tijdens de in een eerder bericht genoemde bijeenkomst in het Museum 40-45 werd ook het boek Insula College adopteert Monument 1940-1945 gepresenteerd. Het gaat om geactualiseerde informatie over de eregraven op begraafplaats de Essenhof in Dordrecht. Cor den Dopper bracht het boekje, dat drie euro kost in het museum, bij de tijd. Hij zat in de directie van het Insula college.

Foto: Wim van de Pol.

Op de foto toont museumvoorzitter Theo Berendsen (rechts) het nieuwe boekje samen met majoor Van Dinther van de pontoonniers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.