Nieuwe NS wandeling over eiland van Dordrecht vanaf station Stadspolders

06 mei 2017
Nieuwe NS wandeling over eiland van Dordrecht vanaf station Stadspolders

DORDRECHT -  Van Merwede tot Oude Maas. Zo kondigt het landelijke blad Spoor van de NS een nieuwe wandeling aan over het eiland van Dordrecht. Villa Augustus, het energiehuis, museum Hof van Nederland en het Dordrechts Museum zijn halteplekken in de route. ,,Het water is nopoit ver weg", aldus de NS in Spoor.

De Dordtse voorjaarswandeling past bij de tijd van het jaar en het blad Spoor adviseert om de Dordtse route te gaan verkennen

Eiland van Dordrecht

Lengte: 10 km
Beginpunt: station Dordrecht Stadspolders
Eindpunt: station Dordrecht
Route: Wandelnetwerk Drechtsteden

Start in het groene buitengebied van station Dordrecht Stadspolders en eindig in het oude centrum van Dordrecht. Tussen begin- eindpunt liggen groene parkjes, slingerpaden en sfeervolle horecagelegenheden. En overal is water: grote, drukbevaren rivieren, smalle grachten en oude of nieuwe havens. Tijd genoeg voor een museum, de winkelstraat of een rondvaart.

    Meer over NS-wandeling Eiland van Dordrecht op internet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.