Sponsoren bekend voor 2e editie exclusief netwerkevenement SMAAK

08 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Sponsoren bekend voor 2e editie exclusief netwerkevenement SMAAK

DORDRECHT - De tweede editie van het exclusieve netwerkevenement SMAAK vindt plaats op 17 mei a.s. in de stadstuin van BRUT Food & Wine bar. Zes sponsoren hebben zich verbonden aan SMAAK en zullen op 17 mei met hun relaties in een informele sfeer genieten van vers bereide topgerechten van seizoensgebonden producten met de beste wijnen en bubbels. De sponsoren die de tweede editie van SMAAK mede mogelijk maken: Gebr. Kloens, ZPRESS Media Group, De Vraagbaak Groep, Rabobank, Bakker Business Consultants en Wijnhuis nr. 167. De verwachtte opkomst is zo’n 90 regionale ondernemers, de organisatie kijkt al uit naar 17 mei; “We hebben dit keer gezorgd voor nog meer beleving, heerlijke gerechten en we verwachten een mooie diverse groep van regionale ondernemers. Wij hebben er in ieder geval al zin in”, aldus organisator Joyce Lipman.

Tijdens SMAAK wordt er ook aandacht gegeven aan ‘Stichting Voor Sara’. Deze stichting is eind 2016 opgericht voor Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van 1,5 jaar oud met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Er is onderzoek nodig naar de ziekte en daarvoor kan geld gedoneerd worden. Tijdens SMAAK zullen wij twee exclusieve prijzen weggeven aan de twee hoogste donateurs van de avond.

Heb jij SMAAK?
Stichting Voor Sara mag 5 toegangskaarten voor het evenement op 17 mei weggeven aan ondernemers uit de regio. Heb jij SMAAK en wil je graag bij dit exclusieve netwerkevenement aanwezig zijn? Like de Facebook pagina van SMAAK, facebook.com/SMAAKDordrecht/ en Stichting voor Sara, facebook.com/VoorSara/ en laat ons weten waarom jij SMAAK hebt! Stichting Voor Sara kiest uit de reacties 5 ondernemers die aanwezig mogen zijn op 17 mei a.s.

Bijgevoegde foto is gemaakt door DK Photography

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.