Stichting De STAD viert 25 jarig bestaan met jubileumboek en feest

08 mei 2017
Stichting De STAD viert 25 jarig bestaan met jubileumboek en feest

DORDRECHT - Stichting DE STAD bestaat 25 jaar en wil deze mijlpaal niet ongemerkt laten passeren. Op vrijdag 12 mei viert ze met genodigden en belangstellenden een groot feest in het Dolhuis in de binnenstad van Dordrecht. Stichting DE STAD ijvert al jaren voor behoud en verbetering van architectuur en de openbare ruimte in Dordrecht.

De avond wordt geopend met de overhandiging van een eerste exemplaar van een jubileumboek aan wethouder Piet Sleeking. ‘DE STAD in beeld’ bevat inleidingen en een indrukwekkend overzicht van alle affiches, waarop de activiteiten van de stichting werden aangekondigd. Gerenommeerde Dordtse grafisch ontwerpers hebben er aan bijgedragen. Het boek zal ook in de boekhandel te koop liggen.

Daarna zal het Dolhuis veranderen in een feestzaal. Leden en oud-leden, genodigden en anderen zullen hun benen laten spreken. Wie zich bij de stichting en de stad betrokken voelt, kan erbij zijn. Contante betaling van 15 euro aan de ingang geeft recht op toegang voor twee personen en één boek. De jubileumavond begint om 20 uur. Het Dolhuis bevindt zich aan de Dolhuisstraat 55.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.