Sporting Delta wint overtuigend en promoveert

09 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Sporting Delta wint overtuigend en promoveert

DORDRECHT - Zaterdag 6 mei is het eerste team van Korfbalvereniging Sporting Delta, na een overtuigende 27-19 winst op Pernix, en drie wedstrijden voor het einde van de competitie in de Overgangsklasse D al kampioen geworden.

Dit betekent voor Sporting Delta dus ook promotie naar de Hoofdklasse op het veld: Een kroon op een geweldig seizoen, nadat eerder al de handhaving in de Hoofdklasse in de zaal bewerkstelligd werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.