Klein Toneel Dordrecht gaat musical De Scheepsjongens van Bontekoe opvoeren

09 mei 2017

DORDRECHT - Het Klein Toneel uit Dordrecht met als thuisbasis de Oude School in Dubbeldam komt met een nieuwe produktie. Gangmaker en creatief brein Erwin van Heusden zoekt spelers en doet een auditie-oproep: spelers en ensemble voor musical ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’

Het KLEIN toneel, een productiehuis in Dordrecht dat garant staat voor verrassende theaterproducties gaat vanaf eind dit jaar de musical De Scheepsjongens van Bontekoe spelen.

De Scheepsjongens van Bontekoe, naar het beroemde boek van Johan Fabricius, vertelt het verhaal van Hajo en zijn vrienden die met schipper Bontekoe naar de Oost varen. Een avontuurlijke voorstelling die gaat over ware vriendschap. Het KLEIN Toneel speelt dit oer-Hollandse verhaal als wintermusical voor de hele familie.

Auditie-oproep: spelers en ensemble voor musical 'De Scheepsjongens van Bontekoe'

Het KLEIN toneel zoekt spelers en ensembleleden vanaf 15 jaar met een goede zangstem voor deze musical . Daarvoor zijn er openbare audities waar iedereen van 15 jaar of ouder zich voor kan aanmelden. Aan de geselecteerde spelers wordt een spelersbijdrage gevraagd. De audities vinden plaats op maandagavond 29 mei of dinsdagavond 30 mei bij Het KLEIN Toneel in Dordrecht.

De repetitieperiode is van eind juni 2017 tot december 2017 (met uitzondering van de zomervakantie) waarin je nauw samenwerkt met professionele theatermakers. De voorstelling zal in de periode december 2017 en januari 2018 een groot aantal keer voor publiek gespeeld worden.<

Inschrijven en meer informatie via de website: www.hetkleintoneel.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.