Plusbus Dordrecht zoekt enthousiaste gastvrouwen/heren, chauffeurs en telefonisten

09 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Plusbus Dordrecht zoekt enthousiaste gastvrouwen/heren, chauffeurs en telefonisten

DORDRECHT - Vacatures bij de Plusbus Dordrecht. De Plusbus is er voor ouderen, vanaf de leeftijd van 55 jaar, die zelf niet goed in staat zijn om een uitstapje te maken. Zo worden uitjes gemaakt naar een grote stad, museum, markten, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Voor deze uitjes zoekt Het Spectrum enthousiaste gastvrouwen/heren, chauffeurs en telefonisten. Samen met uw mede collega vrijwilligers maakt u een succes van de Plusbus.Vooraf wordt in overleg met u een planning gemaakt.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Berta Hurkens, 0623195498 of b.hurkens@hetspectrum.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.