Architect hoopt dat nieuw ontwerp voor Willemshoeve wordt goedgekeurd

17 november 2014
Architect hoopt dat nieuw ontwerp voor Willemshoeve wordt goedgekeurd

DORDRECHT - Het tweede schetsontwerp voor de gewijzigde verbouwing van de Willemshoeve aan de Venuslaan nr 14 te Dordrecht wordt binnenkort aan de gemeente Dordrecht voorgelegd.

Architect Vogel merkt over schetsontwerp op de foto het volgende op: "Ik hoop, dat de Gemeente Dordrecht ‘mee zal kunnen gaan’ met het door mij, namens de eigenaar, Ontwikkeling Dordrecht bv, ingediende 2e schetsontwerp, welk dus nu binnenkort, naar ik hoop, door ‘Welstand’ zal worden beoordeeld als aanvraag ‘vooroverleg’.

Wanneer de Gemeente Dordrecht namelijk niet ‘mee zal kunnen gaan’ met het door mij ingediende 2e schetsontwerp, zal er niets anders overblijven dan het pand te slopen en er ‘eenvoudige nieuwbouw’ voor terug te zetten.

Ik hoop dat het niet zover zal moeten komen, gezien niet alleen de karakteristieke locatie van het herbestemmingsproject, maar vooral gezien de verschijningsvorm van de ‘Willemshoeve’." Aldus de heer Vogel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.