Buurtcomité Behoud de Willemshoeve start petitie

20 januari 2016
Buurtcomité Behoud de Willemshoeve start petitie

DORDRECHT - De Willemshoeve wordt waarschijnlijk gesloopt en de buurt komt daartegen in verweer. Verenigd als ‘Buurtcomité Behoud Willemshoeve’ is het college van burgemeester en wethouders inmiddels per brief verzocht om de Willemshoeve aan te wijzen als gemeentelijk monument; een status die de hoeve meer dan waard is. Om dit verzoek te ondersteunen zullen handtekeningen worden opgehaald.

Er zal ouderwets huis-aan-huis aangebeld worden in de nabije omgeving van de Willemshoeve, maar ook via internet is er de mogelijkheid om het verzoek te ondersteunen.

Daarnaast zal het Buurtcomité Behoud Willemshoeve en raadslid Eline van der Vorm aanstaande zaterdag 23 januari in Winkelcentrum Sterrenburg handtekeningen vragen aan het winkelend publiek.

Online kan de petitie getekend worden op behouddewillemshoeve.petities.nl

Buurtcomité Behoud Willemshoeve
Contactpersonen:
- Ron Heijstek, buurtcomité.
- Eline van der Vorm.

Achtergrondinformatie de Willemshoeve.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.