Louise Bergenhenegouwen naar havenbedrijf Moerdijk voor milieu en duurzaamheid

09 mei 2017
Louise Bergenhenegouwen naar havenbedrijf Moerdijk voor milieu en duurzaamheid

DORDRECHT - De Port of Moerdijk of Havenbedrijf Moerdijk krijgt Louise Bergenhengouwen vanaf 1 juni als nieuwe Programmamanager Milieu & Duurzaamheid.

De voormalig directeur van natuur en milieucentrum Weizigt en adviseur van de duurzaamheidsfabriek Dordrecht valt direct onder directeur Ferdinand J. van den Oever. Van den Oever was eerder wethouder in Dordrecht.

Vierhonderd bedrijven hebben bij Moerdijk met het havenbedrijf te maken. Het is ook de vierde zeehaven van Nederland.

Op 1 januari 2010 kwam Louise in dienst van de gemeente Dordrecht. Over de nieuwe baan schrijft ze ,,Een nieuwe uitdaging waar ik verwacht mijn kennis, inspiratie en creativiteit op het gebied van duurzaamheid en MVO verder te kunnen ontwikkelen en toe te passen. "

Een hoogtepuhnt bij Weizigt voor Louise was in 2013 het bezoek van Koningin Beatrix, die allerlei werkzaamheden kwam doen in kader van Nederland doet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.