Straatreport; boom in het Weizigtpark legt het loodje door de storm

24 februari 2017
Straatreport; boom in het Weizigtpark legt het loodje door de storm

DORDRECHT - “Code oranje. Nu eerste piek in #windstoten 100-120 km/h. Tweede piek volgt halverwege de avond 100-120 km/h. Vannacht neemt wind sterk af,”  meldde het KNMI gisteren op twitter. Vooral bomen waren de dupe van de storm. Door heel het land zijn er flink wat omgewaaid. Verder waren er enkele omgevallen vrachtwagencombinaties en afgewaaide dakpannen.

De boom op de foto is omgewaaid in het Weizigtpark. “Het is de natuur hè?“ zegt een voorbijganger. “Daar doe je niks aan. Kijk, hij is een beetje rot van onderen. Als een mens iets aan zijn benen heeft valt hij ook om.” Hopelijk wordt de boom vervangen door een nieuwe, maar voor die weer zo groot is, daar gaan wel wat jaartjes overheen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.