Straatreport; het Park Merwestein is een bankje rijker

10 mei 2017
Straatreport; het Park Merwestein is een bankje rijker

DORDRECHT - In deze rubriek plukt de redactie nieuws van de straat. Soms iets gewoons, dan weer iets leuks, bijzonders of gevaarlijks.

Het Park Merwestein is een bankje rijker. Vanavond werd het onthuld en ingewijd tijdens de jaarlijkse schouwronde. Het bankje is geschonken door de stichting Park Merwestein ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan van het park.

’s Avonds rond zonsondergang zijn er nog steeds mensen in het park aanwezig. Het park gaat een kwartier na zonsondergang dicht, maar het mooie weer nodigt uit om nog even in het park te blijven hangen. Het Park Merwestein heeft aardig wat bankjes en het is er goed toeven met mooi weer. Op het nieuwe bankje is een bordje bevestigd. “Deze bank is geschonken door de Stichting Park Merwestein aan de gemeente Dordrecht, ter gelegenheid van het twintig jarig bestaan van de stichting in 2017”, staat er op. Het is een mooi gebaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.