Audities voor 'De Scheepsjongens van Bontekoe' bij Het KLEIN Toneel

11 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Audities voor 'De Scheepsjongens van Bontekoe' bij Het KLEIN Toneel

DORDRECHT - Komend seizoen speelt Het KLEIN Toneel in Dordrecht de musical ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’. Voor deze productie is Het KLEIN Toneel op zoek naar spelers met een goede zangstem voor diverse rollen. Daarnaast is het productiehuis ook op zoek naar ensembleleden. Iedereen vanaf 15 jaar kan auditie doen op maandagavond 29 mei of dinsdagavond 30 mei.

‘De Scheepsjongens van Bontekoe’, naar het beroemde boek van Johan Fabricius, vertelt het verhaal van Hajo en zijn vrienden die met schipper Bontekoe naar de Oost varen. Een avontuurlijke voorstelling die gaat over ware vriendschap. Het KLEIN Toneel speelt dit oer-Hollandse verhaal als wintermusical voor de hele familie.

De repetities voor de musical zijn van eind juni tot december (met uitzondering van de zomervakantie). Voor deze voorstelling worden openbare audities gehouden en wordt een spelersbijdrage gevraagd. 

Inschrijven voor de auditie kan via de website van Het KLEIN Toneel: www.hetkleintoneel.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.