Deels nieuw wijkteam bij de politie in het centrum

12 mei 2017
Deels nieuw wijkteam bij de politie in het centrum

DORDRECHT - Recent zijn er diverse wijkagenten gewisseld van wijk. Een aantal vertrouwde gezichten zijn gebleven, maar ook nieuwe wijkagenten zijn het team komen versterken. Samen met de bewoners en partners van de politie willen zij werken aan een veilige en leefbare wijk. Het streven is zo veel als mogelijk op straat aanwezig en aanspreekbaar te zijn.

"De bewoners en bezoekers van het centrum zijn de “ogen en oren” in de wijk", aldus de politie. "Schroom niet om verdachte situaties op het gebied van veiligheid aan de politie te melden.Ze zijn te bereiken via het nummer 0900-8844 of via het contactformulier op de website van de politie." De politie hoopt op een fijne samenwerking.

Op de foto; van links naar rechts (staand);

Marco Zwanenburg Wijkagent Expert Centrum

Gabi van de Koppel Wijkagent Historische
Binnenstad

Hanneke Twigt Wijkagente Historische
Binnenstad

Elvis Jamanika Wijkagent Noordflank

Zittend:

Karin Been Wijkagente Historische
Binnenstad

Jorg van Capelleveen Wijkagent Centrum
Buitenring

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.