Rommelmarkt bij Internaat De Singel met helft opbrengst voor Stichting KiKa

12 mei 2017
Rommelmarkt bij Internaat De Singel met helft opbrengst voor Stichting KiKa

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 17 mei organiseert Internaat De Singel aan de Burgemeester de Raadtsingel 93a een rommelmarkt op het voorplein van het internaat. Tijdens deze middag kunnen bezoekers bij enkele kraampjes kijken en genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zal er ook een springkussen worden opgezet.

De helft van de opbrengst van de rommelmarkt zal aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) worden gedoneerd. De rommelmarkt begint om 14:00 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.