Winkeliers trakteren op gratis foto's: Leuk idee voor Moederdag

12 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Winkeliers trakteren op gratis foto's: Leuk idee voor Moederdag

DORDRECHT - In het centrum van Dordrecht is weer een leuke actie georganiseerd. Op twee plaatsen kun je aanstaande zaterdag 13 mei gratis op de foto.

Er staan heuse fotohokjes opgesteld waar je je eigen originele foto’s kunt maken. Een leuk cadeautje voor je moeder, je beste vriend of vriendin, je kind, je partner of gewoon voor jezelf. En de foto’s zijn direct klaar.

Waar staan de fotohokjes?
Een is opgesteld in de Vriesestraat 146, in het pand van Koning Koffie, vlakbij distilleerderij Rutte. Het andere fotohokje staat in het pand van Local Heroes, Voorstraat Midden 286. Tussen 11 en 17 uur kun je hier terecht.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.