Woensdag vult de gemeente het kinderbadje 'De Paddenstoel' voor het eerst dit seizoen weer met water

15 mei 2017
Woensdag vult de gemeente het kinderbadje 'De Paddenstoel' voor het eerst dit seizoen weer met water

DORDRECHT - "Joehoe er komt eindelijk warm weer aan! Volgens de voorspellingen is het woensdag een mooie zonnige en warme dag. Prima moment om voor de eerste keer dit seizoen het kinderbadje in het Wantijpark te vullen", meldt de gemeente op hun facebookpagina. Vanaf 9.30 uur kun je er terecht en om 19.00 uur laten ze het badje weer leeglopen.. Check voor je gaat nog wel even de weerplaza (Zie onderaan)

Het kinderbadje met de paddenstoel is te vinden achter het Wantijpaviljoen. In de zomermaanden (vanaf begin mei tot eind september) vult de gemeente het kinderbadje in het Wantijpark met water. Dit gebeurt alleen als de luchttemperatuur 22°C of hoger is en als het zonnig tot half bewolkt en rustig weer is.

Het water van het badje wordt elke dag ververst. Als het goed weer is, laten medewerkers van de gemeente het badje ’s morgens vol lopen, zodat ouders en hun kinderen vanaf 9.30 uur kunnen genieten van het kinderbadje.
’s Avonds om 19.00 uur laten de medewerkers het weer leeglopen.

Het gebruik van het kinderbadje is geheel voor eigen risico. Ouders wordt aanbevolen kinderen er altijd onder toezicht van een volwassene te laten spelen.

Wilt u weten wanneer het badje gevuld wordt?
Het kinderbadje wordt alleen bij mooi weer gevuld met water. De gemeente maakt voor de weersvoorspelling gebruik van weerplaza: www.weerplaza.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.