Afternoon Thea van Dordt op je Bord verhuist naar tuin van het Dordrechts Museum

16 mei 2017

DORDRECHT - Na het succes in de Smaakstraat verhuist de afternoon thea, georganiseerd door Dordt op je Bord naar de tuin van het Dordrechts Museum. Op zondag 28 mei  om 14.00 uur kunnen deelnemers nadat ze eerst een glas bubbels hebben gekregen, aanschuiven aan de lange tafels in de tuin. Misschien bent u wel één van de vijftig gasten aan één lange tafel, maar wel altijd naast of tegenover gezelschap. Onder begeleiding van live muziek zullen zes lokale ondernemers een verscheidenheid van thee en zoet- en hartigheden serveren..

Voor de deelnemers aan de afternoon thea is er ook nog een extraatje want met je theekaartje kun je voor €5 het museum bezoeken. Meer informatie over het event is te vinden op hun facebookpagina. www.facebook.com/dordtopjebord

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.