Zanglessen en popkoor in De Oude School

16 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Zanglessen en popkoor in De Oude School

DORDRECHT - De Zangfabriek is gestart met zanglessen en een popkoor in De Oude School. Elke dinsdag verzorgt zangeres en zangdocent Monique van der Ster lessen voor zowel kinderen als volwassenen.

De Zangfabriek is een zangwerkplaats voor iedereen die een passie heeft voor zingen. Sinds half april vinden de cursussen van De Zangfabriek op de dinsdag plaats in De Oude School in Dubbeldam. Om 16.45 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar aan de slag in De Zangfabriek Kidsklas. In een groep leren de leerlingen op verschillende manieren hun stem te gebruiken als expressiemiddel. Dit kan via zangoefeningen maar ook via kleine drama-opdrachtjes. Er wordt o.a. gewerkt met liedjes uit de methode ZangExpress.

Voor volwassenen start om 19.15 uur Zangklas 1. In deze cursus wordt gewerkt aan samenzang, meerstemmige zang, zowel a-capella close harmony als met orkestband. De focus ligt hier op samenzang in een kleinere groep. Het repertoire zal vooral bestaan uit popliedjes, maar uitstapjes naar jazz of blues kunnen ook zomaar aan de orde komen. Ervaring met zingen is niet noodzakelijk.

Ook is het mogelijk aan te sluiten bij popkoor The Singing Factory, dat om 20.00 uur start met hun repetitie. Gedurende anderhalf uur werkt Monique van der Ster met deze groep enthousiaste zingende mensen aan een divers repertoire. Op dit moment bestaat het koor alleen uit vrouwen, maar mannenstemmen zijn meer dan welkom.

Geïnteresseerden in de activiteiten van De Zangfabriek zijn van harte welkom om een keer kosteloos een les mee te maken. Opgeven hiervoor kan door een e-mail te sturen aan info@dezangfabriek.nl. Naast bovenstaande groepslessen, is privézangles ook mogelijk.

De Oude School bevindt zich aan Dubbelsteynlaan West 74 in Dubbeldam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.