Vrijwilliger gezocht voor besturen van de Plusbus

16 mei 2017
Vrijwilliger gezocht voor besturen van de Plusbus

DORDRECHT - Het Spectrum is op zoek naar een chauffeur voor de Plusbus. Deze bus wordt ingezet voor senioren die een dagje uit willen; een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds en Het Spectrum.

Gezocht
Het Spectrum zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om te chauffeuren en op stap te gaan met senioren. U bent er voor ze in de Plusbus en u haalt ze op en brengt ze weer veilig naar huis. Draait u voor een dag of een halve dag rijden uw hand niet om? Dan is Het Spectrum op zoek naar u!
Ervaring in het rijden met een personenbus is een pré.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anka Muller, telefoon 06-53991173 of a.muller@hetspectrum.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.