Jared Grant komt naar de Popcentrale met een crowdfundingsconcert

16 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Jared Grant komt naar de Popcentrale met een crowdfundingsconcert

DORDRECHT - Aanstaande zondag 21 mei gaat de soulvolle zanger Jared Grant, o.a. bekend van The Voice Of Holland, terug naar zijn roots met een crowdfundingsconcert in de Popcentrale! Dit concert is ten behoeve van zijn nieuwe album ‘Back To My Roots’! Jared Grant is zijn carrière begonnen op de Popschool en heeft daarom een speciale band met de Popcentrale. Reden dus om hem te steunen in zijn crowdfundingsactie. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop voor € 8,00. Deur open: 16:00 uur.

Steun hem en ontvang een tegenprestatie:
Om de drukkosten, artwork, videoclips van twee singles, release party en een bijzondere fototentoonstelling te kunnen betalen, is Jared een grote crowdfundingcampagne gestart.

Via deze link vind je alle informatie over zijn project en de diverse mogelijkheden om te doneren. Bij elke donatie hoort een leuke tegenprestatie om je persoonlijk te bedanken. De crowdfundingcampagne loopt tot 24 mei 2017.

Debuutalbum 'Back to my Roots'
Als klein jongetje werd Jared Grant geïnspireerd door de klanken van Soul & Funk die thuis door de boxen klonken. Hier liggen zijn roots. Hier is ook zijn jarenlange ontdekkingsreis begonnen in de wereld van muziek waarin hij zijn eigen visie, stijl en sound heeft ontwikkeld.

In zijn tienerjaren besloot hij om volledig voor de muziek te gaan en ooit zal hij een album uitbrengen. Dat moment is NU gekomen.            

Het album in geluid en beeld
Back to my Roots is een album met flashbacks naar zijn roots, maar vooral waarmee hij laat zien wie hij is geworden. Een album dat puur en organisch is, live is ingespeeld, grooved, een album waarmee hij jullie mee wil nemen in mijn muzikale reis.

Zijn muzikale reis wil hij niet alleen laten horen, maar ook laten zien. Het bijzondere aan dit album is dat de totstandkoming van begin tot eind is vastgelegd door de veelbelovende fotograaf Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse). Bij het album ontvang je een fotoboek die de opnamedagen als documentaire weergeeft. Het fotoboek maakt je deelgenoot van de band. Het laat zien wat zij de afgelopen maanden beleefd hebben achter de schermen. Tijdens de release party zullen de mooiste foto’s worden tentoongesteld.

Wie is Jared Grant?
De meeste mensen kennen Jared van The Voice Of Holland waar hij in 2016 de halve finale behaalde. Daarvoor is hij ook al jarenlang actief als professioneel muzikant. In 2015 is Jared afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam. Hij heb met diverse bekende Nederlandse artiesten op het podium mogen staan, zoals Trijntje Oosterhuis, Bo Saris en Alain Clark. Ook treedt hij op in verschillende bands als frontman.

Wat hem kenmerkt, is dat hij niet alleen bezig is met zingen, maar ook met de entertainment eromheen. Bij een performance van Jared komt muziek, dans en entertainment bij elkaar, en ben je als luisteraar bijna gedwongen om mee te dansen.

Entree: € 8,- (alleen deurverkoop) | Deur open: 16:00 uur | Aanvang: 16:30 uur

Foto: Jared Grant

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.