Op 17 juni verandert Dordrecht in een groot speelterrein voor volwassenen

17 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Op 17 juni verandert Dordrecht in een groot speelterrein voor volwassenen

DORDRECHT - Het grootste stadsavontuur van Nederland wordt dit jaar georganiseerd in Dordrecht. Op zaterdag 17 juni verandert Dordrecht in een groot speelterrein voor volwassenen. Deelnemers starten op het Energieplein en gaan vanuit daar op zoek naar verschillende uitdagende opdrachten in de stad.

Urban Chase is een kruising tussen een speurtocht en een obstakelrace, waarbij teams van twee met behulp van familie, vrienden en mensen op straat bijzondere fysieke en mentale opdrachten moeten volbrengen. Het evenement legt de nadruk op het fun-karakter en is daarom een uitdaging voor zowel sporters als niet-sporters. Tussen de opdrachten lopen deelnemers door de stad, of hebben ze de keuze om het openbaar vervoer te pakken.

De uitdagingen die de deelnemers tegenkomen liggen verspreid door de stad. Voor de race krijgen de lopers een aanwijzingenlijst en aan de hand daarvan moeten ze de locaties gaan bepalen. De opdrachtpunten brengen je op de mooiste plekken van de stad en doen een beroep op je doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en teamwork. De meeste opdrachten blijven geheim tot het evenement, maar deelnemers kunnen sportieve, mentale en out-of-the-box activiteiten verwachten.

Een deel van de locaties zijn in samenwerking met Dordrecht Marketing bepaald, waardoor de deelnemers de in aanraking komen met de mooiste plekken van de stad en deze op een unieke manier (her)ontdekt.

Deelnemers kunnen zich nog aanmelden via de site: www.urbanchase.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.