Eerste ledendag in toernee 2017 van omroep MAX begint in Kunstmin Dordrecht

18 mei 2017
Eerste ledendag in toernee 2017 van omroep MAX begint in Kunstmin Dordrecht

DORDRECHT - Omroep MAX komt naar de leden toe. MAX trapt daarvoor af in schouwburg KUNSTMIN in Dordrecht. In het verleden waren er vaker bij de bekende omroepen ledenavonden. Max zet zo weer in op het versterken van de band met de achterban. Het markante is dat voor Lee Towers nog teruggeblikt wordt naar zijn ontdekking door Willem Duys in de vuist in 1975. Toen was Leen nog gewoon kraanmachinist en zanger van een band uit Dordrecht. Hij kent de stad dus goed en is ook boegbeeld voor de landskampioen voetbal Feyenoord.

De Dordtse MAX dag wordt op de volgende wijze aangekondigd:

MAX Ledendag, komt u ook?

Zoals u van ons gewend bent komt MAX ook dit jaar weer met een gezellige show naar u toe! U bent met uw introducés meer dan welkom om een betoverende middag vol entertainment met ons te beleven.
Met o.a. een verbluffende show van Hans Kazàn en zijn Magic Family en een optreden van niemand minder dan Lee Towers belooft het een show te worden vol magie en plezier.
Hans Kazan

Ontvangst
Deze middag wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en een lekkernij. Om 13.00 uur openen wij de deuren van het theater en om 14.00 uur wordt u door een MAX-presentator welkom geheten en kunt u volop gaan genieten van de show.

Hans Kazàn & Magic Family
In het eerste deel van de show zal Nederlands bekendste goochelkunstenaar Hans Kazàn er samen met zijn Magic Family een betoverende show van maken. De Magic Family bestaat naast Hans Kazàn uit de internationaal succesvolle illusionisten Oscar, Renzo en Mara Kazàn en zijn jongste zoon, entertainer Steven Kazàn.

Lee Towers
Na de pauze wordt het pas echt swingen met Lee Towers op het podium. Deze ras-entertainer weet hoe hij het publiek moet vermaken met zijn vele hits. Kent u die show van Willem Duys nog? In het programma ‘Voor de vuist weg’ gaf Willem Duys in 1975 het podium aan Lee Towers. Hij werd toen nog aangekondigd als de zingende kraanmachinist. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.