Kinderen schilderen een 'Knuffel voor jou'

18 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Kinderen schilderen een 'Knuffel voor jou'

DORDRECHT - Woensdag 17 mei vond er een leuke activiteit plaats op de Kinderafdeling van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Kinderen schilderen ‘Knuffel voor jou’
Je eigen favoriete knuffel schilderen op doek: dat deden acht kinderen op woensdagmiddag 17 mei op de kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De gezellige workshop onder leiding van de ‘echte’ beeldend kunstenares Felice Hanssen werd aan de kinderen, die zelf regelmatig in het ziekenhuis worden behandeld, aangeboden door het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

De fraaie kleurrijke werken worden binnenkort tentoongesteld in de hal van de locatie Dordwijk. Tevens worden er ansichtkaarten van gemaakt, die het Vriendenfonds gaat verkopen om opbrengsten te werven voor patiëntwelzijn en wetenschappelijk onderzoek in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Kopers van de kaarten kunnen op die manier onder het motto ‘Knuffel voor jou’ een knuffel per post doorsturen aan een dierbare en ze steunen daarmee ook nog het goede doel. De verkoop vindt plaats via vrijwilligers en de binnenkort te lanceren website aszvrienden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.