DMHC boekt 2-0 winst tegen Bucknell University

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
DMHC boekt 2-0 winst tegen Bucknell University

DORDRECHT - Op dinsdag 16 mei heeft Dames 1 van Dordtse MHC een oefenwedstrijd tegen Bucknell University gespeeld. Het team van Bucknell kwam het veld op met 22 speelsters tegen 13 speelsters van DMHC Dames 1. De wedstrijd werd in een zeer hoog tempo gespeeld ondanks de broeierige warmte op het veld.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-0 voor DMHC Dames 1.

Bucknell University is gelegen in Lewisburg Pennsylvania en is een private school. Het team is op trainingsstage in Nederland omdat ze hopen dat 2017 weer een succesvol hockeyjaar voor ze wordt. Heel groot is Field hockey in Amerika niet, en daarom komen ze naar Nederland om oefenwedstrijden te spelen en ervaring op te doen.

Ze zijn in Nederland van 11 tot en met 19 mei en spelen in totaal 4 wedstrijden tegen Nederlandse teams. Maar hun trip draait niet alleen om hockey, ze bezoeken ook veel culturele bezienswaardigheden. Zo gaan ze naar het Anne Frank huis, hebben ze een Canal Cruise in Amsterdam, leren ze hoe stroopwafels gemaakt worden en gaan ze fietsen op de Kinderdijk. Ook gaan ze een halve dag sporten met Nederlandse kinderen met een beperking.
Op deze website houden de meiden hun reiservaring bij!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.