Zevende editie groot internationaal ijshockey toernooi

23 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Zevende editie groot internationaal ijshockey toernooi

DORDRECHT - Voor de 7e maal organiseert ijshockey vereniging Black Sheep uit Dordrecht een steeds groter groeiend internationaal ijshockey toernooi. Al maanden van tevoren schrijven teams uit de hele wereld zich in om mee te kunnen dingen naar de Island Cup (met referentie naar het eiland van Dordrecht).

Teams komen o.a. uit Rusland, Amerika, Frankrijk, Belgie, Noorwegen, Finland en Nederland. In 3 dagen tijd lopen er ruim 120 mannen en enkele vrouwen rond op de Sportboulevard en in Dordrecht. Altijd erg leuk en gezellig.

De toegang is geheel gratis voor bezoekers. Aantrekkelijk ijshockey op redelijk hoog niveau. Er wordt ook altijd aan de kinderen gedacht met o.a. een springkussen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.