Winkeliers Vriesestraat en Voorstraat Midden zijn een extra avond open met Summer Shopping Event

24 mei 2017
Winkeliers Vriesestraat en Voorstraat Midden zijn een extra avond open met Summer Shopping Event

DORDRECHT - De winkeliers in de Vriesestraat en Voorstraat Midden hebben de handen ineen geslagen om een Summer Shopping Event te organiseren. Op woensdag 31 mei tussen 18 en 21 uur zijn wel liefst 33 winkels geopend in dit winkelgebied om samen bestaande en nieuwe klanten als een VIP in de winkels te ontvangen.

Het idee ontstond door een Vaste klantenavond georganiseerd door twee winkeliers samen. Joyce van den Heuvel, eigenaar van tassenzaak My Bag in Voorstraat Midden licht toe: “Wij dachten: dit is leuk, maar het kan nog leuker. Waarom niet met heel veel winkels open, waardoor het voor een veel groter publiek aantrekkelijk is om naar de stad te komen”.

De organisatie is verrast door het enthousiasme van de winkeliers. “De een is nog creatiever dan de ander!” Klanten kunnen rekenen op heel veel korting, leuke demonstraties, proeverijen, kleur- en stijladvies, cadeautjes en in veel winkels staan hapjes en drankjes klaar. Bovendien maken 6 personen deze avond kans op € 50,-- Cash shoptegoed! Kortom, het wordt een hele gezellige avond om zo net voor de zomer gezellig in het hart van Dordrecht te komen shoppen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.