Loco-secretaris Dordrecht Reinie Melissant-Briene nieuwe burgemeester Gorkum

29 mei 2017
Loco-secretaris Dordrecht Reinie Melissant-Briene nieuwe burgemeester Gorkum

DORDRECHT /GORKUM - De gemeenteraad van Gorinchem heeft op voordracht van de Vertrouwenscommissie van de raad Reinie Melissant-Briene voorgedragen als nieuwe burgemeester van Gorinchem.  Ze is nu nog loco-secretaris en directeur van een dienst bij de gemeente Dordrecht.

Dordtenaar Govert Veldhuijzen was vanaf 2015 waarnemend burgemeester. De opzet is dat hij haar op 6 juli de ambtsketen zal omhangen.

In een extra raadsvergadering op maandagavond 29 mei heeft de gemeenteraad van Gorinchem besloten mevrouw drs. Reinie Melissant bij de commissaris van de Koning voor te dragen als nieuwe burgemeester van Gorinchem.

De gemeente Gorkum geeft de volgende informatie:

Op dit moment is Reinie Melissant-Briene directeur en loco-secretaris bij de gemeente Dordrecht. Daarvoor was zij onder andere burgemeester van de gemeente Korendijk en gemeentesecretaris bij de gemeente Woudrichem. In Dordrecht is zij onder andere verantwoordelijk voor de opgave Smart City, participatie en de herinrichting van de openbare ruimte. In Korendijk was zij dat voor duurzaamheid en de ontwikkeling van de Noordrandvisie Hoeksche Waard.

Reinie Melissant-Briene is 52 jaar, gehuwd en heeft vier kinderen. Op dit moment is zij woonachtig in Piershil.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.