Gezellige middag bij Dordt op je bord aan de Thee

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Gezellige middag bij Dordt op je bord aan de Thee

DORDRECHT - Zondag 28 mei vond het tweede evenement van dit jaar van Dordt op je bord plaats. In de tuin van het Dordrechts Museum werd een lange en vooral lekkere afternoon tea geserveerd. Dit keer was er gekozen voor een afternoon tea, zodat ook dag horecazaken meekunnen doen aan een evenement van Dordt op je bord. Dit keer dus een lange tafel waar 6 verschillende horeca bedrijven hun kunsten lieten zien.

Afgelopen zondag stond er een lange tafel klaar onder de koele grote bomen in de tuin van het Dordrechts museum. Vanaf 14uur was er een ontvangst met een glas bubbels, gasten hadden van tevoren al met een korting het museum kunnen bezoeken. Zoete slices, taartjes, muffins en hartige gerechten werden geserveerd met 4 soorten lossen thee en aan het eind nog een heerlijk glas  aardbeien met een beetje likeur. Al met al een succesvolle middag met heel veel smaken op het Dordrechtsbord. U heeft nog 3 andere evenementen te gaan dit jaar waar u kunt genieten van de samenwerkende horecaondernemers van Dordt op je bord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.