Actie Schapenkop - 100 kleurrijke schapen in het centrum van Dordrecht

30 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Actie Schapenkop - 100 kleurrijke schapen in het centrum van Dordrecht

DORDRECHT - Erica Events heeft in opdracht van twee werkgroepen van de P.O.B.D. (Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht) de actie Schapenkop 2017 bedacht. De P.O.B.D. heeft als doel het winkel- en horecabezoek aan de Dordtse binnenstad te stimuleren. Dat doen ze door activiteiten, evenementen en projecten te helpen organiseren en financieel te ondersteunen.

Er staan in juni en juli 100 kleurrijke schapen in de etalages van de binnenstad van Dordrecht. Klanten en toeristen kunnen de etalages met schapen bekijken en via een deelname formulier aangeven welke vijf schapen zij de mooiste vinden. Er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen. De actie start 1 juni aanstaande en is nu al een succes. Winkeliers konden niet wachten en toverden hun eigen Dordtse schaap meteen om tot een uniek exemplaar. Wij zijn heel benieuwd welke ondernemer de originaliteitsprijs wint en hun schaap het mooist voor de dag laten komen. Het publiek bepaalt.

Actie
De actie loopt van 1 juni t/m 31 juli. Deelnamekaarten  zijn  verkrijgbaar bij alle ondernemers met een schaap in de etalage. De formulieren kunnen bij alle deelnemende winkels weer ingeleverd worden.

Deelnemende straten
Achterom, Sarisgang, Bagijnhof, Visstraat, Joh. de Wittstraat, Vriesestraat, Blindeliedengasthuissteeg, Korte Breestraat, Lindenstraat, Lenghenhof, Lenghenstraat, Tolbrugstraat Landzijde en het deel van de Voorstraat dat is gelegen tussen de Visstraat en het Scheffersplein.

Prijzen
Onder de deelnemers worden 20 ‘I Love Dordrecht’ pakketten verloot. De winkel met het leukste schaap krijgt de originaliteitsprijs.

Bijlage: Enkele foto’s van de actie schapenkop 2017.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.