NatuurlijkSportief brengt nu ook activiteit voor senioren

31 mei 2017
NatuurlijkSportief brengt nu ook activiteit voor senioren

DORDRECHT - Vanaf 7 juni gaat NatuurlijkSportief een wekelijkse activiteit voor senioren in Dordrecht organiseert. Onder begeleiding van Pieter van der Gaag, een ervaren trainer, is het vooral plezier hebben in bewegen en genieten van buiten zijn in de natuur. Deze trainingsgroep is speciaal bedoeld voor senioren en  qua niveau en intensiteit volledig aangepast op de doelgroep. 

Pieter is een 56-jarige bewegingswetenschapper.  Als inspanningsfysioloog in Perth, West-Australië, leverde hij bewegingsprogramma’s aan oudere volwassenen om hun fysieke functie te verbeteren. Terug in Dordrecht wil hij graag ouderen meenemen naar buiten om hen te laten ervaren hoeveel voordelen actief bewegen in de buitenlucht met zich mee brengt.

NatuurlijkSportief is een vernieuwend sportconcept, waarbij plezier in bewegen en genieten van buiten zijn in de natuur centraal staat. NatuurlijkSportief is voor iedereen toegankelijk en te beoefenen op elk niveau.

De NatuurlijkSportief senioren groep start elke woensdag om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Wantijpaviljoen.  De eerste training, van 60 minuten, is gratis, daarna kan er voor €60,- een kaart voor 10 trainingen worden aangeschaft. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Meer info op www.natuurlijksportief.nl/dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.