Berichten van Dordrecht.net nu rechtstreeks naar je WhatsApp

31 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Berichten van Dordrecht.net nu rechtstreeks naar je WhatsApp

DORDRECHT - Meegaan met de tijd. Dordrecht.net zit niet stil, als het gaat om groei en ontwikkelen. De redactie is en blijft voortdurend bezig om de virtuele martkpleinen te verbeteren. Als het serviceniveau verder verhoogd kan worden, dan is de redactie daar altijd voor te vinden. Sociale media zijn binnen die visie een belangrijk gegeven. Want er wordt daar wat gedeeld...

WhatsApp
Met ingang van vandaag (woensdag 31 mei) kunnen bezoekers berichten die zij interessant vinden, ook rechtstreeks delen vanaf hun mobiel via WhatsApp. Kopieren en plakken van linken is nu voorbij. Makkelijk delen is de nieuwe norm. Dat kon eerder al voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus. Deze opties zijn overigens ook te gebruiken voor de PC of Mac.

Nu is er voor smartphones en tablets dus een WhatsApp-knop bijgekomen. Die is te vinden onder de berichten op Dordrecht.net, als ook onder de andere websites van de Drechtsteden.

Like Dordrecht.net op Facebook
Goed en vlot kunnen communiceren via social media is een must. Ook nieuw is de mogelijkheid voor bezoekers om de Facebook-pagina van Dordrecht.net direct te liken zonder dat daarvoor Facebook bezocht moet worden. Onder het nieuwsartikel dat bezoekers lezen is nu ook een opvallende knop geplaatst.

Alles onder het motto 'gebruikersgemak' en 'service voor gebruikers en adverteerders.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.