Stichting DOOR draait mee in Oranje Fonds Collecte

01 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Stichting DOOR draait mee in Oranje Fonds Collecte

DORDRECHT - Van 6 tot en met 10 juni collecteert Stichting DOOR mee met de Oranje Fonds Collecte in Dordrecht. Van het opgehaalde bedrag krijgt DOOR de helft. Daarmee gaan ze de tuin opknappen, zodat er ook buiten een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt is. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Zuid-Holland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij. Stichting DOOR is op zoek naar mensen die mee willen collecteren in het gebied Binnenstad-Noord. Opgeven kan via info@anjoverbeeldt.nl.

DOOR verbindt op een laagdrempelige manier, creëert een (t)huisgevoel, is avontuurlijk, faciliteert ontmoetingen, verrast en is een tikkeltje eigenwijs. Boven alles is DOOR een betrouwbare en oprechte partner voor iedereen die wil samenwerken om zaken mogelijk te maken. DOOR is dé gastvrije non-profit proeftuin van Dordrecht en draait volledig op vrijwilligers. Om haar missie waar te kunnen maken is de collecte een mooie aanvulling!

Oranje Fonds Collecte
Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen een paar uurtjes willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Foto: © Oranje Fonds – Jeannette Schols.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.