Ad Heijsman, oud-voorzitter van FC Dordrecht en DFC te gast bij Studio De Witt.

04 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Ad Heijsman, oud-voorzitter van FC Dordrecht en DFC te gast bij Studio De Witt.

DORDRECHT - Zaterdag 3 juni was de bekende Dordtenaar Ad Heijsman de 'Hoofdgast' bij Studio De Witt.

Heijsman in voetbalkringen geen onbekende, was jaren actief bij DFC oa als penningmeester en bekleedde samen met Ger Husen er een co-voorzitterschap. Werd vervolgens voorzitter bij BVO FC Dordrecht dat onder zijn voorzitterschap promoveerde naar de Eredivisie in mei 2014. In maart 2015 legde hij, na een betrokkenheid van twaalf jaar, zijn voorzitterschap neer.

Met het Henk Donkervoort richtte hij het Glossy magazine Lifestyle Dordrecht op en waar nu nog voor het blad een ambassadeurschap vervult. Daarnaast was hij in de Dordtse haven directeur van een bevrachtingskantoor.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal951(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.