Dubbeldamse Plus vrolijkt de gure avondvierdaagse toch weer wat op

07 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Dubbeldamse Plus vrolijkt de gure avondvierdaagse toch weer wat op

DORDRECHT - Helaas zat het weer niet mee voor alle avond4daagse lopers op dinsdagavond 6 juni. Om alle bikkels die het slechte weer trotseerden, een beetje te steunen stond de plaatselijke Plus 't Lam uit Dubbeldam er ook dit jaar weer met knijpfruit en poncho's.

Heel veel succes in de rest van de avondvierdaagseweek en hopelijk ook een beetje Zon. De hele week is de Plus van de partij met een lekker gezond appeltje.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.