Spetterend jubileumfeest christelijke Basisschool de Fontein in Engelse en Amerikaanse stijl

08 juni 2017
Spetterend jubileumfeest christelijke Basisschool de Fontein in Engelse en Amerikaanse stijl

DORDRECHT - Op beide locaties heeft de christelijke Basisschool de Fontein op 7 juni hun 10-jarig jubileum gevierd. In de middag hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt met een springkussen, spelactiviteiten en rodeorijden en zich tegoed gedaan aan de hapjes en drankjes. Ook de basketbalclinic van oud profspeler Henk Pieterse viel goed in de smaak. Veel jongens en meisjes deden hieraan mee en de basketballen vlogen in het rond.

Voor de locatie Krispijn aan de Matthijs Marisstraat 33 was het thema Amerika. Dat betekende een middag vol hamburgers, een rodeo stier en cowboyhoeden. De locatie in Wielwijk aan de Douwe Aukesstraat 3 was voor de gelegenheid in Engelse stijl, met suikerspinnen, een engelse fotoshoot, een high tea en het bouwen van de Big Ben. Tussen beide locaties reed een Engelse bus.

Op de foto's zijn beide locaties te zien. Op de eerste, derde en vijfde foto de locatie Krispijn en op de andere foto's de locatie Wielwijk. Zowel Jeroen als de school bedankt voor de mooie foto's


Foto: Jeroen Niemeijer
Foto: Jeroen Niemeijer

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.