Onthulling digitale wijkkrant De Poorter

09 juni 2017
Onthulling digitale wijkkrant De Poorter

DORDRECHT - Op vrijdag 23 juni 2017 tussen 14.00-15.00 uur onthult wethouder Piet Sleeking in de Stadsbibliotheek de eerste digitale Poorter met een extra, verrassend element. Een wijkkrant, voor- en door bewoners uit de Binnenstad/Noordflank.

Door het vervallen van een van de papieren edities, is het idee vanuit de redactie en TIEN Plus ontstaan om de wijkkrant digitaal aan te bieden. Gekozen is voor de zomerperiode, zodat De Poorter vanuit de luie strandstoel op de laptop, iPad of mobiel gelezen kan worden. Naast deze digitale versie worden er dit jaar nog steeds trouw vijf papieren versies uitgegeven.

Al enige tijd worden papieren wijkkranten na uitgave digitaal aangeboden op de wijkwebsite van Dordt Centraal (voorheen wijkendordrecht). De nieuwe Dubbeldammer heeft zelfs een eigen website met nieuws. Bij de nieuwe digitale Poorter kan men als een echte krant blijven bladeren en is er een extra element aan toegevoegd.

Wethouder Piet Sleeking zal de digitale Poorter vrijdag 23 juni tussen 14.00-15.00 uur onthullen in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153 te Dordrecht. Bezoekers worden verrast met een extra element. Wees welkom!

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinus de Regt van MEE Buurtwerk, Afdeling TIEN Plus, via T: 078 750 89 66 of E: Rinus.deRegt@MeeDrechtsteden.nl. De digitale Poorter is vanaf 23 juni te zien op www.tienplus.net/poorter.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.