Hulp bij profiel aanmaken op www.wehelpen.nl en computerhulp bij De Buitenwacht

15 juni 2017
Hulp bij  profiel aanmaken op www.wehelpen.nl en computerhulp bij De Buitenwacht

DORDRECHT - Op donderdagmiddag 29 juni van 13.30 tot 16.30 uur biedt de Buitenwacht in samenwerking met ambtenaren van de gemeente Dordrecht een bijzondere service. De ambtenaren helpen de bezoekers bij het aanmaken van een profiel op www.WeHelpen.nl/dordrecht. Dit is een online community waar je de meest uiteenlopende hulpvragen kan stellen en waar je ook aan kan geven wat je zelf zou willen doen voor een ander in de buurt.

Op deze middag creëert De Buitenwacht zelf ook een profiel op wehelpen.nl waar ze hun diensten en activiteitenaanbod aanbieden. De website wehelpen.nl is gratis en voor iedereen. Binnen een paar klikken kan er een hulpvraag worden aangemaakt of hulp worden aangeboden.

Computerhulp
De Buitenwacht wil middels dit evenement ook aandacht vragen voor het wekelijkse aanbod op de maandag van 12.00 tot 15.30 uur om mensen te helpen digitaal vaardiger te worden. Dit omdat je tegenwoordig voor steeds meer zaken geacht wordt om die online te regelen (bankieren, belasting, contact met de gemeente enz.). Deze middag kunt u gewoon binnenlopen. Een kundige medewerker, Jos Vervoort, helpt u bij zaken als veilig computeren, handig zoeken op internet, invullen van digitale formulieren en een profiel maken op social media.

De Buitenwacht is te vinden aan de Bosboom Toussaintstraat 67, tel 078 6131359.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.