Dordtse vrijwilligers worden weer in het zonnetje gezet op het Vrijwilligersfeest in de Koloriet

19 juni 2017
Dordtse vrijwilligers worden weer in het zonnetje gezet op het Vrijwilligersfeest in de Koloriet

DORDRECHT - Anders dan in andere jaren is het jaarlijkse grote vrijwilligersfeest voor vrijwilligers in Dordrecht in de zomer. Het vindt plaats op 30 juni van 15.30 tot 18.00 uur in wijkcentrum  Koloriet, Jacob Marisstraat 70. Hier wordt tevens de vrijwilligerspas 2017-2018 uitgereikt. Er is muziek met een hapje en een drankje. Het feest wordt georganiseerd door het Vrijwilligershuis Drechtsteden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.