De ZomerZwerfKaart - Vakantieactiviteiten voor kinderen

20 juni 2017 door Hennie van der Zouw
De ZomerZwerfKaart - Vakantieactiviteiten voor kinderen

DORDRECHT - Zomer vier je in Dordrecht. Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit!
Diverse culturele instellingen in Dordrecht organiseren gezamenlijk het vakantieproject: de ZomerZwerfKaart 2017.

Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie, terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar op alle locaties én online te downloaden. Wil je op de hoogte blijven? Like dan de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart voor het laatste nieuws.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.