Kunstmin trekt met optredens en kaartverkoop de regio in

22 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstmin trekt met optredens en kaartverkoop de regio in

DORDRECHT - Schouwburg Kunstmin is deze zomer te vinden in  winkelcentra en festivals in de regio om tickets voor het nieuwe theaterseizoen te verkopen aan het winkelend en festival genietende publiek. De verkoop wordt steeds omlijst door korte optredens; Dordtse singer-songwriter Maarten Teekens, de Meisjes van het Compliment of het hartveroverende Ukuladies dames trio. Ook kan je als My Fair Lady op de foto.

Gastheren en gastvrouwen van Kunstmin zijn aanwezig om gouden verrassingsenveloppen uit te delen en geven voorbijgangers graag advies over alle voorstellingen en concerten van het nieuwe seizoen. Alle kaarten kunnen meteen op locatie worden geboekt, en op de meeste tickets geldt € 1,50 vroegboekkorting.

Kunstmin is deze zomer o.a. te vinden op:
24 juni Noordparkfestival Zwijndrecht
2 juli Dordtse Boekenmarkt
8 juli Winkelcentrum Walburg

Alle locaties worden te zijner tijd genoemd op Facebook en zijn te vinden bij de nieuwsberichten op www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.